Facebook Posts

6 days ago

Zeleni hit d.o.o

Dragi naši,
➡️ Svoju porudžbinu kao i sve dodatne informacije možete dobiti od koleginice Jugoslave na broj telefona 064/6583-001.✅
Obaveštavamo Vas da je gotov proizvod matične muškatle u prodaji od 14. februara i da je raspoloživa u mnoštvo boja i veličina. Od Interpescies sortimenta u ponudi za Vas izdvajamo Caliope u 12 različitih boja, kao i seriju Caliente od 4 boje.
Takođe imamo vrlo raznovrstan izbor petunija, impatiensa, begonija, dalija, celozija, verbena, začinskog bilja i čeri paradajza.
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Zeleni hit d.o.o

Dragi naši,

➡️ Prodaja rasada paradajza (BEEF i CHERRY hibrida), paprike (BABURA i ŠILJA) i krastavca je u toku.
➡️ Svoju porudžbinu kao i sve dodatne informacije možete dobiti od koleginice Jugoslave na broj telefona 064/6583-001.✅

Srdačno Vaš,
Zeleni hit
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Zeleni hit d.o.o

Tecnokel Amino Ca:
➡️Zeleni hit je ekskluzivni zastupnik firme AgriTecno iz ŠPANIJE (Najkvalitetniji biostimulatori)
➡️Poručivanje: 011/2604-347 ; 011/375-7867

Pruža usevima gotove amino kiseline, poboljšava njihovu ishranu i pomaže u prevazilaženju stresnih uslova. Pojačava čvrstinu plodova i njihov kvalitet nakon berbe. Smanjuje pojavu pucanja plodova, pojavu „gorkih pega“ kod jabuke, račvanje korena šećerne repe, pojavu ranog uvenuća lopti pamuka, pojavu „crnog srca“ celera, rubne paleži salate i
jagode, pojavu suve truleži vrha ploda paprike i paradajza, sprečava pojavu smanjene plodnosti cveta kod vinove loze. Količina primene zavisi od kulture, fenofaze i stepena deficita. Najbolje je koristiti u koncentraciji od 0,4-0,5 % svakih 7 do 10 dana, čim visoka insolacija i temperature vazduha ugroze
normalno odvijanje fotosinteze. Veoma je važno da se
blagovremenom primenom kalijum fosfonata iz Controlphyt PK najmanje 15 dana pred očekivanu pojavu stresa, stvore odgovarajući prekursori, koji kao i salicilna kiselina iz Trianuma omogućuju povećanje zasićenosti masnih kiselina u citoplazmi i smanjenje pregrevanja. Na taj način se smanjuje potrebna
količina vode za rashlađivanje biljaka, pa su stome stalno otvorene i biljke mogu da izbegnu stres usled suše ili preterane insolacije.
pH 4-4,5; CaO 10%; B 0,2%; L-amino kiseline 6%;
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Zeleni hit d.o.o

Napravili smo video da detaljnije pokažemo izdržljivost Rivulis T-Tape.
➡️Test pucanja (ISO 9261): T-Tape Rivulis mogla je izdržati dodatni pritisak od 25% pre pucanja u poređenju sa vodećim konkurentom.
➡️Test istezanja (ISO 6259): T-Tape Rivulis protezala se u proseku za 152% pre nego što se probila u odnosu na vodećeg konkurenta.
➡️Vrhunski test naprezanja (ISO 6259): Ovde smo uporedili Rivulis T-traku 4mil u odnosu na vodećeg konkurenta 6mil. Uprkos tome što je Rivulis T-traka za 33% tanja od konkurencije, T-traci je bilo potrebno 17% više snage da se probije u odnosu na vodeći konkurentski proizvod.
Uzgajivači koji koriste T-tape mogu svedočiti o jačini iste.
➡️Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO) propisuje niz testova i njihove procedure. Ovo osigurava standardizovani test za pravično i tačno procenjivanje različitih proizvoda. U laboratoriji smo uzeli Rivulis T-Tape i uporedili ga sa vodećim konkurentom, sa neverovatnim rezultatima:
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Zeleni hit d.o.o

✅Kompletnu opremu •NAJPOZNATIJIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA• možete naći u ponudi Zelenog hita
➡️Maloprodaja i veleprodaja: 011/375-7867 ; 011/2604-353

Dobićete kompletnu uslugu projektovanja i izvođenja sistema za navodnjavanje u povrtarskoj proizvodnji, u cvećarstvu i hortikulturi, u uređenju vrtova, parkova i ambijetalnih celina, kao i dizajn i ugradnju sistema za navodnjavanje višegodišnjih zasada jagodastog voća, svih drvenastih vrsti voća, vinove loze i stonog grožđa.

Naš stručni tim koji poseduje neophodne licence dolazi po vašem pozivu i detaljno snima naznačenu lokaciju. Nakon prenošenja podataka u 3D projekciju, pristupa se izradi projektno–tehničkog zadatka, a potom vrši organizacija zemljišne teritorije, izrada studije vodosnabdevanja i projektovanje sistema za navodnjavanje, sa svim neophodnim delovima: vodozahvatom sa rezervnom akumulacijom kod većih sistema, crpno filterskom stanicom, sistemom za distribuciju vode i na kraju mrežom emitera, bilo da je reč o lateralima, ili pak mikro-orošavanju. Osim projektovanja, Zeleni hit vrši i sve izvođačke radove, ili nas možete angažovati samo na poslovima tehničkog rukovođenja, ili pak nadzora, u zavisnosti od vaših raspoloživih tehničkih i ljudskih kapaciteta.

Koji su naši glavni ciljevi u projektovanju sistema i prodaji opreme za navodnjavanje? Svakako postizanje maksimalnih prinosa i kvaliteta, kroz brz, uniforman porast i razviće gajenih useva, uz maksimalnu efikasnost i sigurnost sistema i niske operativne troškove korišćenja. Sistem za navodnjavanje treba da omogući održivost čitavog projekta uz visoku fleksibilnost sistema i mogućnost ulaska mehanizacijom na polje, ili objekat u toku samog navodnjavanja.

U zavisnosti od veličine projekta upravljanje sistemima za navodnjavanje može biti automatsko, ili pak manuelno, bazirano na akviziciji podataka sa digitalnih senzora, ili sa analognih uređaja za praćenje zemljišne vlažnosti. U savremenoj tehnologiji gajenja povrća u zaštićenom prostoru na raspolaganju su Vam automatizovani sistemi navodnjavanja i mineralne ishrane, koji su obično integrisani u jedinstven sistem kontrole mikroklime. Svi ovi podaci koriste se i u integralnoj zaštiti useva, preko odgovarajućih softverskih paketa za određene biljne bolesti. Osim u objektima zaštićenog prostora istu opremu ugrađujemo i u višegodišnje zasade voća i vinove loze, kao i u vrlo intenzivnoj proizvodnji krompira, mrkve i luka na otvorenom polju.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Zeleni hit d.o.o

Dragi naši,
Pogledajte prilog o novitetima u Zelenom hitu i cveću visokog kvaliteta koje Vam nudimo ove sezone. Želimo Vam prijatnu nedelju 🌺

Srdačno Vaš,
Zeleni hit
... See MoreSee Less

View on Facebook