Zeleni hit

Naš stručni tim

U ovim presudnim trenucima za opstanak srpske poljoprivrede ne preostaje nam ništa drugo osim velikog rada i požrtvovanja da što pre steknemo neophodnu konkurentnost, kako bi smo pobedili u velikoj trci za osvajanjem izvoznih tržišta.

Uz podršku ekspertskih timova iz Holandije, Izraela i Italije u stanju smo da odgovorimo svim izazovima aktuelnog trenutka u razvoju hortikulturne i intenzivne biljne proizvodnje u zaštićenom prostoru i na otvorenom polju.

Naš tim Vam je uvek na raspolaganju, počevši od izrade studije izvodljivosti i projektovanja, preko izvođenja i nadzora radova, do obuke kadrova i uvođenja modernih tehnologija u povrtarskoj, voćarskoj i ratarskoj intenzivnoj proizvodnji,bilo da se radi o velikim projektima i velikim gazdinstvima, bilo da podršku pružamo malim proizvođačima, njihovim zadrugama, udruženjima i asocijacijama.

Samo zajedničkim snagama „malih i velikih“, rukovođeni opštim interesima možemo iskoristiti prednosti prelepe prirode, dobre klime i plodnog zemljišta, kao i dobrih i vrednih ruku naših ljudi i obezbediti sigurnu budućnost svojim porodicama. Baš zato po ko zna koji put ponavljamo „Samo najbolje je dovoljno dobro“ i pozivamo Vas na nastavak uspešne saradnje.