Novosti

Sadni-materijal-borovnice

Sadni-materijal-borovnice

Sadni materijal borovnice potiče iz kulture tkiva, vrhunske zdravstvene ispravnosti i velike biološke snage. Na raspolaganju su sadnice u saksijama zapremine 1,6 i 5 l.

Rezervacije sadnica možete izvršiti na 011/2604-353.

Pored sadnica, kod nas možete dobiti kompletnu opremu za podizanje zasada, najpoznatijih svetskih proizvodjača i dobiti kompletnu uslugu projektovanja. Naš stručni tim raspolaže tehničkim kapacitetima da Vam izradi adekvatne studije izvodljivosti i kompletnu projektno-tehničku dokumentaciju, kao i da Vam po sistemu ključ u ruke izvede sve potrebne operacije u podizanju zasada, ili da izvrši parcijalne usluge vezane za sistem za navodnjavanje, podizanje bankova ili podizanje objekata zaštićenog prostora.

Reznice muškatli u tipu zonalle, peltatum, interspecifik, svih boja i kombinacija

untitled-1Poštovani proizvođači,

pozivamo Vas sve koji ste u mogućnosti da prisustvujete seminaru putem  interneta, u organizaciji holandske kuće Koppert, na temu polinacije. Ovaj webinar će biti organizovan u toku novembra, decembra, januara i februara na engleskom jeziku. Svi zainteresovani, detaljnije informacije  o terminima i temama predavanja kao i načinu učešća, mogu videti u nastavku.

Dear All,

We want to present to you the service of high valuable webinars special for bumblebee’s and pollination. In November, December and January there will be held several different webinars for pollination and bumblebee’s. Via bumblebee’s in seed crops tot how to handle with stings of a bumblebee until how to get the maximum out of a bumblebee hive. Please see below which webinar is interesting for you and join it.
24 November 15:30 Pollination of seed crops
29 November 15:30 Tomato; How to organize you pollination checks and
bumblebee introductions
13 December 9:00 General advise for bumblebee use in open field crops
10 January 15:30 Bumblebee stings, prevention & Allergy & What to do
24 January 15:30 How to get the best out of your Bumblebees, general
advises
21 February 15:30 The new pollination products explained
Please click on the link below to see how to join it https://events-emea1.adobeconnect.com/…/en/eve…/catalog.html

We wish you a valuable and nice webinar.

NOVITETI

O ovom semideterminantnom hibridu pričaju svi posetioci oglednog polja ovih dana, posebno oni iz Niša i Leskovca. Svidja im se izuzetna ranostasnost i mogućnost proizvodnje u velikoj gustini na samo 4 cvetne grane. Prosečna masa ploda 220 do 250 gr. Odličan kvlaitet i prinos.Iz posete našoj selekcionoj stanici u Turskoj smo se vratili uvereni da će u ovom segmentu novi brojevi doneti još bolje rezultate.

BAJKONUR

BAJKONUR je najraniji iz grupe hibrida premijum kvaliteta. Jedini koji u ranom gajenju na zemljištu može dati plodove vrednosti briksa preko 6. Zajedno sa Amanetom u letnjem gajenju i celogodišnjoj proizvodnji i sa hibridom Astraion za drugu setvu predstavlja ono najbolje što imamo u ponudi među Enzinim hibridima.

AGILIS

AGILIS je hibrid namenjen ranoj proizvodnji u jednostavnim tunelima. Kratke internodije, visok prinos i koncentrisano zrenje. Oduševljenje proizvođača iz niškog i leskovačkog kraja deli i naš stručni tim na oglednom polju.

DELIKATESNI PROIZVODI ZA SAVRŠEN UKUS SARME I RIBANCA

Prošla godina bila je u znaku dobrih cena za kupusnjače, tokom čitave sezone. Nabavite seme najboljih hibride na vreme. Javite se na vreme za akcijske cene tokom APRILA.

Kontakt osoba Snežana Milatović 011 2604 347 ili 064 658 3002

COMPASS – Veoma kvalitetan i prinosan Takii hibrid namenjen svežoj potrošnji i kišeljenju.

Dužina vegetacionog perioda 80 dana nakon presađivanja. Glavice su okrugle, malo pljosnate i veoma čvrste unutrašnje strukture. Prosečna težina glavice od 3-4kg, a preporučena gustina je 50.000 biljka po hektaru. Ovaj hibrid karakteriše dobra sposobnost čuvanja u polju kao i veoma izražena tolerantnost na većinu prouzrokovača bolesti kupusnjača. U CMS verziji odlikuje ga izuzetna uniformnost oblika i veličine. Vrlo otporan na visoke temperature, kao i na pojavu Fusariuma i Xanthomonas. Daje vrlo dobar kvalitet kiseljenje.

Profesionalni hibrid koji je osvojio tržište Slovenije, Hrvatske i Rumunije.

– AUTUMN QUEEN – Hibid pljosnatog kupusa dužine vegetacionog perioda 65 do 80 dana nakon rasađivanja, koji se gaji u preporučenoj gustini 50.000 biljaka po hektaru. Glavice su vrlo uniformne, dobro ispunjene i čvrste. Težina se kreće od 1,5 kg do 2,5kg kao ranog useva i 3,5-4 kg kao srednje kasnog useva. Dobre su postojanosti na njivi. Preporučuje se za kišeljenje zbog izuzetno tankih, finih listova, ali i zbog najboljeg ukusa među svim kupusima. Zbog visokog randmana ovaj kupus sa pravom možemo preporučiti industrijskim pogonima za kišeljenje i vakumiranje.