Slajder-slika,-postaviti-djubriva-na-nju

  ĐUBRIVA ZA FOLIJARNU PRIMENU 
(u kristalnoj i tečnoj formi)

  POLYFEED FOLIAR 

23:7:23 1700 ppm Fe, 850 ppm Mn,250 ppm Zn, 1000 ppm Cu, 110 ppm Mo, 200 ppm B

Ovo folijarno kristalno đubrvo visoke čistoće i rastvorljivosti, sadrži 15,1 % amidnog azota (urea), manji deo je u amonijačnoj formi (1,4 %), dok je nitratni azot zastupljen u koncentraciji 6,5 %. Za razliku od sličnih formulacija, Polyfeed foliar sadrži veoma visoku količinu gvožđa – Fe, kao EDHA od 1700 ppm, mangana – Mn 850 ppm i bakra – Cu 1000 ppm, što idealno odgovara potrebama ozimog ječma i pšenice, kao I drugih žitarica. Osim veoma brzog delovanja, ovo folijarno đubrivo ne izaziva problem kod najsavremenijih uređaja za hemijsku zaštitu u ratarstvu, što je njihova velika prednost, naročito u kombinovanoj primeni sa biostimulatorima.

  POLYFEED FOLIAR 

15:7:30+2 MgO 1000 ppm Fe, 500 ppm Mn, 150 ppm Zn, 110 ppm Cu, 70 ppm Mo, 4500 ppm B

Ovo folijarno kristalno đubrvo visoke čistoće i rastvorljivosti sadrži 8,5 % nitratnog azota, manji deo je u amonijačnoj formi (1,5 %), dok je urea zastupljena u koncentraciji 5 %. Namenjeno je prvenstveno, za folijarnu ishranu useva šećerne repe, ali izuzetne rezulatate daje i u folijarnom treiranju krompira, soje, suncokreta, uljane repice i svih useva koji zahtevaju veliku količinu bora (4500 ppm) za cvetanje i zametanje, odnosno za visoku produkciju skroba, šećera i ulja.

haifa-bonus

  HAIFA BONUS 

13:0:44

Haifa Bonus je izvanredno folijarno đubrivo za tretiranje u povrtarstvu i voćarstvu, ali i za primenu u usevima šećerne repe i duvanu za postizanje vrhunskih rezultata u pogledu prinosa i kvaliteta, prvenstveno čvrstine, intenzivne obojenosti plodova i sjaja, ali i visokog procenta suve materije i šećera. Sadrži uglavnom nitratnu formu azota koja pospešuje i izuzetno brzo usvajanje kalijuma, čime se imunološki sistem biljke znatno unapređuje. Đubrivo je u stvari mešavina kalijum nitrata i monoamonijum fosfata, što čak i 5 % rastvoru daje kiseli karakter (pH 5-6), tako da je penetracija (usvajanje hraniva) u folijarnoj primeni izuzetna. Aditivi omogućuju kontinuirano delovanje u trajanju do 15 dana, a može se sa lista sprati samo posle kiše od 30 l/m2. Izuzetno se dobro kombinuje sa većinom fungicidnih materija sa kontaktnim delovanjem, obezbeđujući bolje lepljenje, jaču penetraciju, duže delovanje, jednom rečju – mnogo bolju i pouzdaniju zaštitu. Jutarnja rosa omogućuje da depozit đubriva, povećavajući i smanjujući veličinu, ostane aktivan petnaestak dana. Tretmani se obavljaju na 10-15 dana, a koncentracija primene ide i do 10 kg/ha na 1000 l vode.

djUBRIVA-ZA-FOLIJARNU-PRIMENU-tab