Cveće i ukrasno bilje 

Seme i sadnice cveća, ukrasnog i začinskog bilja

U Zeleni hit možete doći ne samo po seme parterskih i balkonskih vrsta cveća, po vrhunski mlad rasad kompanija Schneider i P vd Haak, drugih inostranih dobavljača, kao i ožiljene reznice i iz naše proizvodnje, već i po konačne biljke u saksijama različite veličine. Počevši od 36. nedelje, na Vašu adresu isporučujemo ožiljene reznice različitih vrsta muškatli i surfinija, a potom sve druge vrste jednogodišnjih i dvogodišnjih mladih biljaka, koje se umnožavaju iz reznica i iz semena.

U ponudi našeg vrtnog centra i veleprodaje nalazi se veliki broj vrsti jednogodišnjeg cveća koje se umnožava iz reznica i iz semena, kao i dvogodišnjih vrsti koje dobro prezimljavaju, te osmomartovskog programa. Među trajnicama, podjednako su zastupljene višegodišnje dekorativne vrste, pogodne za kamenjare, za ivičenje i sve druge namene, kao i vrste cvetnih perena, počevši od najranijeg proleća, preko čitavog perioda žarkog leta i zlatne jeseni, sve do zimskih meseci. Osim u kontejnerima i saksijama, u ponudi imamo cvetne i strukturne aranžmane u žardinjerama i visećim vrećama. Za veće isporuke organizujemo dostavu našim vozilima sa podhladom. Veliku pažnju posvećujemo začinskom bilju, kako u pogledu velikog broja različitih vrsti, tako i u ponudi narazličitijih ukusa i mirisa kod nane, bosiljka, ruzmarina, žalfije i svih ostalih vrsti u ponudi.

Kao i kod rasada cveća, u proizvodnji gotovih biljaka primenjujemo biološki koncept, kojim obezbeđujemo vrhunski kvalitet, zdravstvenu ispravnost, postojanost i perfektno preživljavanje, zahvaljujući biostimulatorima i naprednoj biološkoj zaštiti.