Cveće i ukrasno bilje

Seme i sadnice cveća, ukrasnog i začinskog bilja

U Zeleni hit možete doći ne samo po seme parterskih i balkonskih vrsta cveća, po vrhunski mlad rasad kompanije FLORENSIS, drugih inostranih dobavljača, kao i ožiljene reznice i iz naše proizvodnje, već i po konačne biljke u saksijama različite veličine. Počevši od 36. nedelje i na Vašu adresu isporučujemo neožiljene reznice različitih vrsta muškatle i surfinije.

U ponudi našeg vrtnog centra i veleprodaje nalazi se veliki broj vrsti jednogodišnjeg cveća koje se umnožava iz reznica i iz semena, kao i dvogodišnjih vrsti koje dobro prezimljavaju, te osmo-martovskog programa. Među trajnicama, podjednako su zastupljene višegodišnje dekorativne vrste, namenjene za kamenjare, za ivičenje i sve druge namene, kao i vrste cvetnih perena, počevši od najranijeg proleća, preko čitavog perioda žarkog leta i zlatne jeseni, sve do zimskih meseci. Osim u kontejnerima i saksijama, u ponudi imamo cvetne i strukturne aranžmane u žardinjerama. Za veće isporuke organizujemo dostavu našim vozilima sa pothladom. Veliku pažnju posvećujemo začinskom bilju, kako u pogledu velikog broja različitih vrsti, tako i u narazličitijim ukusima i mirisima kod nane, bosiljka, ruzmarina, žalfije i svih ostalih vrsti u ponudi.

Kao i kod rasada cveća u proizvodnji velikih biljaka primenjujemo biološki NATU GRO concept, kojim obezbeđujemo vrhunski kvalitet, zdravstvenu ispravnost, postojanost i perfektno preživljavanje, zahvaljujući biostimulatorima i naprednoj biološkoj zaštiti.